Müdürün çocuğunu dövdüğü iddiasıyla akrabalarıyla okulu bastı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Aralık 2007 19:52, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Antalya'nın Alanya ilçesinde müdür ve müdür yardımcısının çocuğunu dövdüğünü iddia eden veli yakınlarıyla birlikte okulu bastı. Üç otomobil ile okula gelen öğrenci yakınları, okul müdürünün makamını basarak çevreye zarar verdi. Olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı.

Olay Alanya Feyzi Alaattinoğlu Lisesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Tunahan O., bir kız arkadaşı ile kavga etti. Kavgayı öğrenen okul müdürü Mustafa Koca, kavga eden gençleri odasına çağırıp uyardı. Uyarı sonrası odadan çıkan Tunahan O., babası Çetin O.(35) telefonla arayarak, "Baba okul müdürümüz ve yardımcısı beni odasına çağırıp iki öğrenci ile birlikte dövdü. Çabuk okula gelin." dedi. Bu sözler üzerine öfkelenen baba, kardeşi Metin O.,(30) ve yeğeni Gökhan O.'yu (21) da yanına alarak liseye geldi. Üç arabayla okula gelen öğrenci yakınları okul müdürü Mustafa Koca'nın makamını basarak önlerine ne geldiyse dağıtıp etrafa saçtı. Okul müdürü Koca ise bunun üzerine polisten yardım istedi. Olay yerine dört ayrı ekipten oluşan 20 polis gelerek müdahale etti. Şikayet üzerine gözaltına alınan Çetin O. ile birlikte üç kişi Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. İfadeleri alınan şahıslar öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Çocuğunun okul müdürü ve yardımcısı tarafından dövüldüğünü iddia eden veli Çetin O., okul yetkilileri hakkında dava açacağını belirtti.

Olayla ilgili olarak açıklama yapan Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Köseoğlu, olayı yeni öğrendiğini söyledi. Olayla ilgili olarak geniş çaplı inceleme başlatacaklarını aktaran Köseoğlu, "Taraflar emniyette ifade vermektedir. Olayda dayak iddiasını kabul etmiyorum. Gereği yapılacaktır." dedi.

Okul yetkilileri ise öğrenci yakınlarının okula gelerek müdür odasını bastığını doğruladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber