Devlet, sahip çıktığı kızını evlendirdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2007 19:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

On sekiz yaşına kadar Samsun Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Yaşar Doğu Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan Emine Bilgiç (21), organize sanayi bölgesinde bir imalat atölyesinde işçi olarak çalışan Ersan Çavuşoğlu (27) ile hayatını birleştirdi.

Kutlukent Belediyesi Kültür Merkezi'nde nikâh salonuna yurt arkadaşlarının arasından geçerek giren çiçeği burnunda çift, ilk danslarını gerçekleştirdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde memur olarak görev yapan Bilgiç ile Çavuşoğlu'nun nikâh yüzüğünü ise Samsun Vali Yardımcısı Hasan Gözen taktı. Gözen, çifte iyi ve kötü günde birlikte olmalarını tavsiye ettikten sonra evlilik cüzdanını Emine Bilgiç'e verdi. Gözen, Bilgiç'e bir de altın taktı. Nikâh töreninin ardından yeni evli çift, uzun süre dans etti.

Heyecanlı oldukları gözlenen Çavuşoğlu-Bilgiç çifti, mutlu olduklarını söyledi. Emine Bilgiç ile evrak işleri sebebiyle tanıştıklarını belirten Ersan Çavuşoğlu, "Bir müddet ilişkimizi ciddi olarak sürdürdük ve bu noktaya kadar geldik. Mutluyum." dedi. Emine Bilgiç ise yurtta kalan arkadaşlarının mutlu gününü paylaşmalarını istedi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde Vali Yardımcısı Gözen, gelin ve damat ile birlikte göbek attı.

Annesinin ölümünden sonra babasının bakacak durumu olmaması sebebiyle 2 yıl önce yurtta koruma altına alınan Emine Bilgiç, 18 yaşını doldurduktan sonra İzmir'de oturan amcasının yanına dönmüştü. Burada Kamu Personel Sınavı'na girerek sınavı kazanan genç kız, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde memur olarak atanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber