Taşla yaralanan polis memuru iki kişiyi bacağından vurdu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2007 15:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ELAZIĞ'ın Sivrice İlçesi'ne bağlı Tarlabaşı Köyü'nde, tarla sulaması yüzünden mahkemelik olduğu Cevdet Aydın tarafından başından taşla yaralanan polis memuru Ahmet Ağca, Aydın ile kavgayı ayırmak isteyen bir kişiyi tabancasıyla bacaklarından vurarak yaraladı.

Sivrice İlçesi Tarlabaşı Köyü'nde, tarla sulama yüzünden aralarında husumet bulunan ve bu yüzden birbirleriyle mahkemelik olan Cevdet Aydın ile Elazığ dışında görev yapan polis memuru Ahmet Ağca, bugün yapılacak duruşmaya giderken, minibüs durağında karşılaştı. Burada tartışan Aydın ve Ağca, kavgaya başladı. Bu sırada yerden aldığı taşı atan Aydın, Ağca'yı başından yaraladı. Kanlar içinde kalan Ahmet Ağca, tabancasıyla ateş ederek Cevdet Aydın ve kavgayı ayırmak isteyen adı belirlenemeyen bir kişiyi bacağından yaraladı.

Yaralı polis, ekip otosuyla meslektaşları tarafından Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralılar da ambulansla kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber