6 kişilik özürlü kadrosuna bin 364 başvuru olunca noter huzurunda çekiliş yapıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2007 20:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya Kemer Belediyesi'nin gelecek yıl istihdam edeceği 6 özürlü kadrosuna bin 364 başvuru olunca noter huzurunda çekiliş yapıldı. Çekilişte asil ve yedek olmak üzere 24 isim belirlendi. Çekilişi kazananlar mülakatta da başarılı olmaları halinde gelecek yıldan itibaren Kemer Belediyesi'nde çalışmaya başlayacak.

Kemer Belediyesinin önümüzdeki yıl için istihdam edeceği 6 kişilik özürlü kadrosu için noter huzurunda çekiliş yapıldı. Bin 364 başvurunun olduğu kura çekilişi Kemer 2. Noteri Salim Sayar'ın huzurunda gerçekleştirildi. Çekilişi ise Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ile yardımcısı Mustafa Bilici yaptı. Kemer Belediyesi Düğün Salonu'nda yapılan kura çekiminde konuşan Hasan Şeker, "Kemer Belediyesi'nin çalıştırdığı işçi sayısı oranında 6 adet özürlü kadrosuna ihtiyaç var. Türkiye İş Kurumu'na özürlü işçi ihtiyacımızı bildirdik. 6 kişilik personel alımı için bu kadar başvurunun olması gerçekten çok acı, keşke imkânımız olsa da elimizden bir şeyler gelse ve daha fazla vatandaşımıza imkân verebilsek" dedi.

Kemer Belediyesi'nin ihtiyaç duyduğu özürlü kadrolarının duyurusu Türkiye İş Kurumu tarafından yapılmıştı. Kuruma 15 gün içinde binin üzerinde başvuru olmuştu. Talebin yüksek olması üzerine 30 kişilik tasnif heyeti oluşturulmuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber