Otel magandalarının 18 yıl hapsi isteniyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Maltepe'de bir otelde gerçekleşen çekimleri sırasında üç kadın çalışanına sözlü ve fiziksel saldırıda bulunan Arif Yıldırım ve Şiyar Altosun hakkındaki soruşturma tamamlandı. İki magandaya 18 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 02 Haziran 2021 09:07, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Otel magandalarının 18 yıl hapsi isteniyor

KAPIYI KIRMA GİRİŞİMİ

Maltepe'de bir otelde çekim yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin üç kadın çalışanı, yan odalarındaki alkol ve uyuşturucu madde etkisinde olan Arif Yıldırım (19) ve Şiyar Altosun (20) tarafından sözlü tacize uğramıştı.

İki şehir eşkıyası, ardından kadınların bulunduğu oda kapısını tekmeleyerek içeriye girmeye çalışmış, sesler üzerine otel personeli ile bazı dizi oyuncuları üç kadının imdadına yetişmişti. İki grup arasında çıkan tartışmada iki kafadar, dizi oyuncularını da tehdit etmişti.

ZİNCİRLEME HAKARET

Olayla ilgili başlatılan soruşturma tamamlandı. Şüpheliler Şiyar Altosun ve Arif Yıldırım'ın olaydan sonra tutuklandıkları, bir ay sonra da tahliye edildiklerinin belirtildiği iddianamede, iki isme zincirleme hakaret, gece vakti konut dokunulmazlığını ihlal etmeye teşebbüs ve birden fazla kişi ile tehdit suçlarından 18 yıl 2 aya kadar, onlara yardım eden altı şüpheli hakkında da 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Seda Nur Günaydın

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber