İçki içerken bardak kıran üniversite öğrencisi, kendisini döven bar sahibini öldürdü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2007 12:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde içki içerken bardak kıran üniversite öğrencisi kendisini döven işyeri sahibini pompalı tüfekle öldürdü.

Edinilen bilgiye göre Fatih Dağdalen(21) arkadaşlarıyla birlikte Omurtak Caddesi'nde bulunanki bir bara gitti. Burada içki içerken elindeki bardağı yere düşüren şahıs garsonlar tarafından bar sahibinin yanına götürdü.

İddiaya göre bar sahibi Tarık Öztürk 39), genci döverek dişini kırdı. Açık Öğretim Fakültesi 3. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Öztürk olaydan sonra kuru sıkı tabanca ve pompalı tüfekle işyerini bastı.

Dağdelen kuru sıkı ile birkaç defa havaya ateş ettikten sonra elindeki av tüfeğiyle bar sahibi Tarık Öztürk'e (39) ateş etti.

Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürülen Öztürk, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından kaçan Dağdelen polisler tarafından yakalandı. Zanlı F.D'nin, polisteki sorgusunda, bira içmek için gittiği barda elindeki bardağı yanlışlıkla yere düşürdüğünü söyleyerek, ''Sonra birkaç kişi gelerek beni bar sahibinin yanına götürdü. Bar sahibi tarafından darp edildim ve dişim kırıldı. Ben de eve gidip babamın tüfeğini aldım, gelip bar sahibini öldürdüm.'' dedi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber