23 Bin 712 Öğrenciye Kitap Armağan Edildi?

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Ocak 2008 23:21, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Şanlıurfa-Birecik Eğitim alanında ilginç projelerle gündeme gelen Birecik Kaymakamlığı '23 bin 712 öğrenciye 23 bin 712 Kitap' parolasıyla yeni bir kampanya başlattığı bildirildi?

Birecik Kaymakamlığının 23 Bin 712 öğrenciye yönelik başlattığı kitap kampanyasında 100 temel eserlerin yanı sıra Birecik'te görev yapan öğretmenlerden oluşturulan bir komisyon ile öğrencilerin yaş ve öğrenim gördükleri sınıflara uygun kitapların listelenerek Kaymakamlığa sunulduğu kaydedildi.

Öğrencilere kitapların yanı sıra özel olarak hazırlatılan sağlık setleri ve yaş guruplarına uygun çeşitli armağanlarında dağıtıldığı bildirildi?

Kaymakamlık tarafından temin edilen kitapların tüm öğrencilere dağıtımına başlandığını kaydeden İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel ?amacımız tüm çocuklarımızın okuya bilecekleri kendilerine ait kitapların olması ve kitap okuma alışkanlığının tüm topluma kazandırılmasıdır.Asıl hedefimiz gerçek dost kitapların, çocukların dünyasında değer görmesi ve onları hayata hazırlayıcı pratik bilgilerinde çocuklarımıza kazandırılmasıdır.

Bilgi toplumu olmanın yolu kitap okumaktan geçer.

Böylece öğrencilerimizin hayatları boyunca ellerinden düşürmeyecekleri sadık dostları onlara sunmaktayız' diyerek sözlerini tamamladı?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber