İki ünlü oyuncu istismara uğradıklarını açıkladı

Ünlü Oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Elmalı davasında yaşananlara sessiz kalmayarak Instagram hikayesinde kendisinin de dedesi tarafından istismara uğradığını açıkladı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Haziran 2021 09:09, Son Güncelleme : 30 Haziran 2021 09:56
İki ünlü oyuncu istismara uğradıklarını açıkladı

Hafsanur Sancaktutan'dan kan donduran itiraf: Dedem tarafından istismara uğradım

Oyuncu Seray Kaya da Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla, arkadaşının babası tarafından istismara uğradığını açıkladı.

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Elmalı davasında yaşananlara sessiz kalmayarak Instagram hikayesinde paylaşımlarda bulundu. Sancaktutan,Instagram hikayesinde kendisinin de istismara uğradığını açıkladı.

'DEDEM TARAFINDAN İSTİSMARA UĞRADIM'

'İtiraf ediyorum'diyen Sancaktutan, kendisinin de bir istismar mağduru olduğunu açıkladı.

Sancaktutan, Instagram hikayesinde şu paylaşımı yaptı:

'Okuyun bu hikaye çok tanıdık! Susup ayıptır aman duyulmasın diyen herkes! Evet siz de çocuk istismarı yapıyorsunuz. İtiraf ediyorum, benim de hikayem buna benzer! Ben de ifşalasam mı herkesi? Utanırlar mı yaptıklarından?

Dedem tarafından istismara uğradım. Pedofili bir adamın torunuyum. Kuzenlerim, komşularım, iş arkadaşlarım tarafından da taciz edildi. Utanmıyoruz, korkmuyoruz. Yalnız olmadığımızı biliyorum. Kızlar susmayın. Artık susmak yok. Çünkü yalnız değiliz.'

SERAY KAYA DA SES VERDİ

Oyuncu Seray Kaya da Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla, arkadaşının babası tarafından istismara uğradığını açıkladı.

Mesajına "Ben de çocuktum!" diye başlayan 30 yaşındaki oyuncu, "Aileme anlatamayacak kadar çok korkmuştum ve sustum. Arkadaşımın babası tarafından defalarca uğradığım istismarın suçlusu ben değilim" ifadelerini kullandı.

Seray Kaya, açıklamasına şöyle devam etti:

'Artık korkmuyorum. Birbirimizin sesi olmaya, sesini duyuramayan, istismara uğrayan çocuklar için ses olmaya devam edeceğim.'

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber