Facebook'ta Avantaj Toplamaca

Haber Giriş : 15 Ocak 2008 17:47, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Avantaj Toplamaca uygulaması ile Facebook kullanıcıları zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacak... Pek yakında Facebook'taki ilkokul arkadaşınızdan, "Turkuaz 9'lu Avantaj Plakası var mı? 10'lu seriye gidiyorum" ya da "Turuncu 2'li gelirse kesin ilk ondayım" gibi mesajlar almaya başlayabilirsiniz.

Avantaj Toplamaca çabuk öğrenilen, kolay oynanan ve şimdiden yüzlerce kişide bağımlılık yaratmış olan bir Facebook uygulaması.

Avantaj Toplamaca uygulamasını ekleyen kullanıcılara rastgele 10 adet "Avantaj Plakası" veriliyor. Avantaj Plakaları 1'den 10'a kadar numaralandırılmış 4 ayrı renkte setten oluşan görsellerden oluşuyor. Kullanıcılar, çek-bırak yöntemiyle ellerindeki plakalarla sıralı diziler oluşturmaya çalışıyorlar. Oluşturulan diziler ne kadar uzun olursa alınan puanlar da o kadar artıyor.

Avantaj Toplamaca'nın en güzel yanıysa, kullanıcılara, istedikleri diziyi elde edebilmeleri için arkadaşlarıyla Avantaj Plakası değiştirme şansı verilmesi... Diziler uzadıkça puanlar katlanarak arttığı için kazanmak isteyen kullanıcılar arkadaşlarıyla Avantaj Plakası değiştirme şansını mutlaka değerlendiriyor.

Türkiye'nin önde gelen interaktif teknoloji şirketlerinden MagiClick Digital Solutions işbirliğinde geliştirilerek 2008'in ilk günlerinde www.AvantajToplamaca.com adresinde yayına sokulan Avantaj Toplamaca'da, kazandıkları puanlarla ilk on sıraya yerleşecek HSBC Advantage Kredi Kartı sahibi Facebook kullanıcılarını da çeşitli armağanlar bekliyor. 10 Ocak 2008'te başlayıp 10 Şubat 2008'te sona erecek olan ilk ödüllü dönemi 1. sırada bitirecek kullanıcıya Nokia N95, 2. sırada bitirecek kullanıcıya Nintendo Wii, 3. sırada bitirecek kullanıcıya iPod Classic 80GB, ilk 10'a girmeyi başaran diğer kullanıcılara da iPod Nano 40 GB hediye edilecek.

KURUMSALHABERLER.COM

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber