Kayıp Üsteğmen'den hâlâ haber yok

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 23 Ocak 2008 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dağda bir karakolda verilen mola sırasında kaybolan doktor Üsteğmen Fatih Uluğ'dan hâlâ haber yok

Üsteğmenin annesi Nejla Uluğ, haftada iki gün Jandarma Genel Komutanlığı'na giderek oğlunun durumunu sorduğunu belirterek, ?Ancak şu ana kadar oğlumdan bir haber yok. Oğlumun PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldığına inanıyorum? dedi. Ankara Dikmen'de oturan üsteğmenin anne-babası Nejla-Ahmet Uluğ çifti oğullarının firar etmediğini söylediler. Anne Nejla Uluğ, oğlunun firar ettiği yönünde çıkan haberlere tepki gösterirken şöyle konuştu:

Parası yattı

?Oğlum kendi isteğiyle askere katıldı. Eğer firar etseydi niye dağda etsin. Üzerinde kimliği, pasaportu, hiçbir şeyi yokken firar etmesinin bir mantığı var mı? Eğer böyle bir niyeti varsa birliğine gelir eşyalarını, laptop bilgisayarını, kimliğini, pasaportunu alır öyle firar ederdi. Eğer oğlum firar etseydi maaşı yatırılır mıydı? Jandarma Genel Komutanlığı, Genelkurmay Başkanlığı da oğlumun firar etmediğine inanıyor ki maaşını yatırıyorlar, aksi halde askeriyeyle ilişiği kesilirdi.?

Oğlunun eşi Feray Uluğ ile geçinemediği ve bu nedenle bunalıma girdiği yönünde çıkan haberlere de tepki gösteren anne Nejla Uluğ, aile olarak gelinleriyle hiçbir sorunlarının olmadığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber