AKP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı vuruldu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 23 Ocak 2008 13:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'ndeki evinin önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan ve yüzüne mermi isabet eden AKP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Hakan Höbek hayati tehlikeyi atlatırken, saldırgan henüz belirlenemedi.

Aynı zamanda Gebze Özel Merkez Hastanesi'nin ortaklarından olan Dr. Hakan Höbek, 34 HH 269 plakalı otomobiliyle Darıca Gümüş Vadi Villaları'ndaki evinin önüne geldiği sırada, kimliği belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Olay, saat 22.30'da meydana geldi. Yüzüne mermi isabet eder Dr. Hakan Höbek, vurulduktan sonra cep telefonu ile hastane ortaklarından Sami Bozok ve Gebze Emniyet Müdürü Ali Şahinli'yi aradı. Silah sesi üzerine yakınları ve çevrede oturanların yardımına koştuğu Hakan Höbek, Gebze Devlet Hastanesi'ne, buradan da Anadolu Sağlık Merkezi'ne kaldırıldı. Merminin ağzının yanından girip yanağınden çıktığı anlaşılan Hakan Höbek'in hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Polis Hakan Höbek'e kimin ateş ettiğinin belirlenmesi amacıyla araştırmalarını sürdürürken, AKP İl Başkan Yardımcısı Höbek'in saldırganı gördüğü ancak, tanımadığı bu kişinin eşgalini veremediği belirlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber