Okul Müdüründen para vermeyen öğrenciye dayak iddiası

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 27 Şubat 2008 15:06, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Konya'da, Mustafa Karaciğan İlköğretim Okulu Müdürü Bekir Tekkaymaz'ın, 7'nci sınıf öğrencisi Adem İzi'yi (14), yakıt, su, temizlik ve bilgisayar masraflarından oluşan 90 YTL'yi ödeme diği için dövdüğü ve dişine zarar verdiği iddia edildi. Oğlu Adem İzi'yi Konya Numune Hastanesi'ne getirerek sağlık kontrolünden geçiren inşaat boyacısı baba Mustafa İzi (43), oğlunun okul müdürü tarafından dövüldüğünü ileri sürerek, Özal Kent Polis Merkezi'ne giderek suç duyurusunda bulundu. Okul Müdürü Bekir Tekkaymaz ise, konu ile ilgili konuşmak istemediğini belirterek, hiçbir öğrenciye dayak atmadığını söyledi.

İlköğretim 7'nci sınıf öğrencisi Adem İzi, kendisinden istenen okul masraflarını vermediği için, Okul Müdürü Bekir Tekkaymaz'ın bilgisayar odasında 28 öğrenci ve Fen Bilgisi öğretmeni Fadimana Alan'ın gözleri önünde kendisine tokat attığını öne sürdü. Adem İzi, ?Bilgisiyar Odası'nda müdürümüz beni yanına çağırıp arkadaşlarımın yanında ?neden parayı getirmiyorsun' diye sordu?. Ben de ?Babam şehir dışında, gelince parayı getireceğim' dedim. Şu an paramızın olmadığını ve parayı sonbahara doğru verebileceğimizi söylememe rağmen bana tokat attı. Ne oldu anlayamadım. Okul Müdürü arkadaşlarıma da, ?Eğer parayı getirmezseniz sizi de değnekle döverim' dedi'' diye konuiştu

BİR DİŞİ DÜŞMEK ÜZERE

Baba Mustafa İzi de, akşam eve geldiğinde oğlunun yüzünde şişlik gördüğünü, dişinin de ağrıdığını söyleyen oğluna sorduğunda, okul müdürünün dövdüğünü öğrendiğini anlattı. Hemen oğlunu da alarak polise gidip suç duyurusunda bulunduğunu belirten baba, polisle birlikte Numune Hastanesi'ne gelerek oğlunu sağlık kontrolünden geçirttiğini söyledi. Baba Mustafa İzi, ?Okul Müdürü oğluma, yakıt, su, temizlik ve bilgisayar masraflarından oluşan 90 YTL'yi ödemediği için tokat atmış. Attığı 2 tokat sonucu oğlumun dişleri zarar gördü. Yüzüne aldığı şiddet nedeniyle dişinin bir tanesi nerede ise düşmek üzere. Bir eğitimcinin para yüzünden şiddet uygulamasını yadırgıyorum'' dedi.

Okul Müdürü Bekir Tekkaymaz ise konu ile ilgili konuşmak istemediğini belirterek, hiçbir öğrenciye dayak atmadığını söyledi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber