Motorin yüklü tanker okul bahçesine uçtu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2008 12:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında, 24 ton motorin yüklü tanker, teknik bir arıza sonucu karşı şeride geçti ve ardından da okul bahçesine uçtu. Şoför araçtan atlayarak kurtulurken, tanker dolu olduğu için kaldırılamıyor.

İzmit'ten Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesine motorin taşıyan Özcan Şener yönetimindeki 03 HL 413 plakalı tanker, gece saat 02.30 sularında Karayolları kavşağını geçince, araçta meydana gelen teknik bir arıza sonucu yoldan çıktı.

Karşı şeride geçen ve devrilen tanker hızını alamayarak Ticaret Meslek Lisesi'nin bahçesine yuvarlandı. Bahçenin içindeki istinat duvarının üzerinde durabilen tankerin şoförü, kaza esnasında araçtan atlayarak kurtuldu.

24 ton motorin yüklü tankerin ön kısmı hurdaya dönerken, kaza esnasında araçtan atlayan şoför Özcan Şener, tarım İl Müdürlüğü bekçisinin de yardımı ile Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Belinin ağrıdığını söyleyen şoförün tedavisi ayakta yapılırken, Emniyete giderek kaza hakkında bilgi verdi.

Yüzlerce öğrencinin eğitim gördüğü Bilecik Ticaret Meslek Lisesi'nin bahçesine yuvarlanan tanker dolu olduğu için yerinden kaldırılamıyor. Ufak tefen sızıntıların olduğu belirtilen tankerin kaldırılması için boşaltılması bekleniyor.

Tanker ters döndüğü için kapakları açılamazken, motorinin çevreye sızmadan ve bir felakete yol açmadan boşaltılması için formül aranıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber