Abisiyle aynı yerde şehit düştü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2008 18:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, vatani görevini yaparken bastığı mayının patlaması sonucu şehit olan jandarma komando Ömer Okur'un abisi Mücahit Okur'un da bundan 16 yıl önce yine Mayıs ayında ve Çukurca'da teröristlerle mücadele sırasında şehit düştüğü öğrenildi.

Kocaeli'ye bağlı Gebze ilçesi, İstasyon mahallesinde oturan İbrahim Okur ikinci defa evlat acısı yaşadı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur'un amcası olan İbrahim Okur'un ilk evliliğinden olan oğlu Mücahit Okur, Hakkari Çukurca'da şehit düşmüş, Mücahit'in annesi de bir süre sonra üzüntüden yakalandığı kanserden ötürü hayatını kaybetmişti.

İbrahim Okur, ikinci evliliğini Döne hanım ile yaptı. Döne hanımın ilk evliliğinden olan oğlu Ömer Çınar da Hakkari Çukurca'da mayın patlaması sonucu şehit düştü.

Gebze İstasyon Mahallesi'nde, Doktor Metin Eriş Sitesi'nde oturan aileye acı haber çabuk ulaştı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur'dan edinilen bilgiye göre Ömer Çınar, memleketi Tokat'a bağlı Turhal ilçesinde toprağa verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber