Başbakan'dan evinize mektup gelirse şaşırmayın

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 28 Şubat 2009 13:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, 29 Mart yerel seçimler öncesinde yazdığı bir mektupla vatandaşları oy istiyor.

Erdoğan'ın vatandaşlara yazdığı mektup, Mardin'de AKP Gençlik Kolları üyeleri tarafından tek tek evlere ve sokakta insanlara dağıtılmaya başlandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 29 Mart yerel seçimler öncesinde vatandaşlara bir mektup yazarak partisine oy ve destek istedi. Erdoğan'ın yazdığı binlerce mektup AKP'nin Mardin teşkilatına gönderildi. Mektup, burada partinin gençlik kolları üyeleri tarafından tek tek evlere, esnafa ve sokaklardaki vatandaşlara dağıtılmaya başlandı. Başbakan Erdoğan, yazdığı mektupta şu ifadelere yer verdi:

?AK Parti'yi kurduğumuz andan itibaren Türkiye'yi büyütmek, ülkemizin ulusal ve uluslararası saygınlığını artırmak, ekonomimizi küresel bir boyuta ulaştırmak için, sizlerin desteği ve teşkilatımızın yoğun çabasıyla önemli mesafeler katettik. Biz, Türkiye'nin potansiyeline inandık; ülkemizin genç, dinamik ve çalışkan nüfusuna güvendik. Rotamız, aziz milletimizin rotasıdır. Gücümüzü milletten alıyor, milletimizle aynı yöne bakıyor, milletimizin vicdanının sesi oluyoruz. Bu ülkenin güzel insanlarının en güzel yaşam standartlarına ziyadesiyle layık olduğunu düşünüyoruz. Demokrasinin ve hizmetin yerelden başlayacağı ilkesinden hareketle; belediyelerimizin imkanlarını artırdık, şehirlerimizi güzelleştirmek için devasa projeler gerçekleştirdik, yıllar boyunca hizmet görmemiş sokakları, caddeleri hizmetle tanıştırdık. 6 yıl önce yola çıkarken sahip olduğumuz heyecanı, coşkuyu, enerjiyi ilk günkü gibi muhafaza ediyoruz. Milletimize kazandırdığımız hizmetlere devam etmek, ülkemizi çok daha ileri seviyeye taşımak, şehirlerimizi, ilçelerimizi, belediyelerimizi geleceğe hazırlamak için tam bir azim ve kararlılıkla yolumuzda ilerliyoruz. 29 Mart 2009 seçimlerinde bir kez daha milli irade tecelli edecek ve bu aziz emaneti yüreğimiz gibi taşımaya devam edeceğiz. Türkiye'nin kutlu yürüyüşüne olan desteğinizin devam edeceğine, istikrar ve güven içinde kalkınmamızı sürdüreceğimize canı gönülden inanıyorum.?

Başbakan Erdoğan'nı mektubunun yanı sıra AKP'nin Mardin Belediye Başkan adayı Beşir Ayanoğlu da bir mektup yazarak seçmenlerden destek isteyerek yapacakları icraatlara yer verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber