Adliye çıkışı kanlı kavgaya 4 tutuklama

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 03 Temmuz 2009 17:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gümüşhane'de dün görülen davanın duruşmasının ardından taraflar arasında çıkan ve 1 kişinin ölmesi, 1 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kavgayla ilgili yakalanan 4 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 24 Nisanda bir kişinin yaralandığı kavgayla ilgili olarak dün gerçekleştirilen duruşmanın ardından adliye önünde meydana gelen olayda Kısmet Gedik'i tabancayla ateş ederek öldürdüğü iddia edilen Mesut T. ile kavgaya karışan Mahmut T, Ahmet T ve Sezgin T, Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılar, savcılık sorgularından sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

Dün, il merkezinde 24 Nisanda Mesut T. ve kardeşi Mahmut T'ye ait iş yerinde, Mesut T'nin yaralanması olayıyla ilgili tutuklu sanık Yusuf Gedik ile tutuksuz sanıklar Kısmet, Ali Kemal ve Yaşar Gedik'in Gümüşhane Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmasına devam edilmiş, duruşma sonunda, müşteki yakınları ile sanık yakınları arasında Gümüşhane Adliyesi önünde tartışma çıkmıştı.

Tartışma sırasında silahla ateş edilmesi üzerine Kısmet Gedik ile çevrede bulunan Ersin Tosun yaralanmış, durumu ağır olan Gedik, Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırılırken yolda ölmüştü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber