2 bin 365 kişi hastanelik oldu

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 28 Kasım 2009 09:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayramın ilk günü her yıl olduğu gibi hastanelerin acil servisleri acemi kasaplarla doldu

Kurban keserken yaralanarak hastanelere başvuranların sayısı 2 bin 365'i buldu. Kurban kesimi sırasında kalp krizinden ölen ve beyin kanaması geçirenler de oldu.

Konya Karatay'da Musa Verim (76) kurbanlık danası kesilirken heyecanlanıp kalp krizi geçirdi. Verim, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Rize'nin Çayeli ilçesinde Ahmet Balcı (62) kurbanlığını keserken kalp krizi geçirip öldü.

Trabzon'un Pelitli beldesinde bir arkadaşının kurbanını kesen Seyfettin Şentürk (48), dinlenmek için duvarın üstüne oturdu. Ancak bir süre sonra fenalaşarak oturduğu duvardan sırtüstü düştü. Başını sert zemine çarpan Şentürk, kurtarılamadı.

Sivas'ın Esentepe Mahallesi'nde ise danayı keserken zorlanan Mustafa Karslı (75) beyin kanaması geçirdi. Karslı, tedavi altına alındı. Sivas'ta İbrahim Uyumaz'ın (55) kesim sırasında eline ipin dolanması sonucu iki parmağı koptu. Uyumaz'ın parmakları hastanede dikildi.

İstanbul'da 538 kişi

İstanbul'da bayramın ilk günü kurban kesimi sırasında yaralanan 538 kişi hastanelere başvurdu. Kentte çok sayıda kişi bıçak, satır gibi kesici aletlerle, bazıları da kurbanlıkların darbeleriyle yaralandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber