13 Nisan 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Nisan 2010 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Washington'da düzenlenen Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılacak. Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama ile de görüşecek.

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Fransa Ulusal Meclisi Fransa-Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Michel Diefenbacher'i kabul edecek. (10.30)

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Brüksel'de Avrupa Parlamentosu Sosyalist Grubu Başkanlık Divanı toplantısına katılacak. CHP lideri, AB Komisyonu'nun genişlemeden sorumlu üyesi Stefan Füle ile bir araya gelecek.

MHP ve BDP'de parti grup toplantıları yapılacak. (10.30/12.30)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, ATO Başkanı Sinan Aygün'ü ziyaret edecek. (11.00)

Barış ve Demokrasi Partisi İzmir İl Başkanlığı'nda Ahmet Türk'e destek amacıyla basın toplantısı yapılacak. (13.00)

DenizBank, 'Gençlik Bankacılığı' adı altında müşterilerine sunduğu hizmetleri basın toplantısıyla tanıtacak. (10.30)

İstanbul Valisi Muammer Güler, 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin Türk İş, Hak-İş, DİSK, Memur Sen, Kamu Sen ve KESK genel başkanları ile bir araya gelecek. (13.00)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Bab-ı Ali Toplantıları-Uzmanlar Kulübü Toplantısı'nda konuşacak. (15.30)

Aytaç Durak'ın görevden uzaklaştırılmasından sonra boşalan Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için belediye meclisinde seçim yapılacak. (14.00)

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü arasında protokol imzalanacak. (11.00)

AVRASYA FEED

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kazakistan'a gelecek.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maçında Manisaspor - Fenerbahçe'yi konuk edecek. (20.00)

Cuma günü Gaziantep ile karşılaşacak olan Bursaspor'da iki futbolcu, Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı yapacak. Toplantının ardından takım antrenman yapacak. (16.30/17.00)

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan, gündemdeki konulara ilişkin basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Fatih Üniversitesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Fatih Worlr Cup 2'nin açılışı gerçekleştirilecek. (11.45)

Ziraat Türkiye Kupası'nda Manissapor ile Fenerbahçe ilk finalist olmak için karşı karşıya gelecek. (20.00)

U19 Milli Takımı Teknik Direktörü Kemal Özdeş, 14-19 Nisan tarihleri arasında Eskişehir'de oynanacak UEFA Avrupa U19 Şampiyonası Elit Tur maçları öncesinde bir basın toplantısı düzenleyecek. (14.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber