Erdoğan nikah şahidi oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Nisan 2010 07:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol'un oğlu ile eski MHP Milletvekili Süleyman Sazak'ın kızının nikah şahitliğini yaptı.

Sheraton Oteli'ndeki nikah törenine Başbakan Erdoğan ve TBMM Başkanı Şahin'in yanı sıra, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ile Cemil Çiçek, Devlet Bakanı Egemen Bağış, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve çok sayıda davetli katıldı.

Nikah töreninde Başbakan Erdoğan ile TBMM Başkanı Şahin, İzol'un oğlu Bozan İzol ile eski MHP milletvekili Süleyman Sazak'ın kızı Ayşegül Sazak'ın nikah şahitliğini yaptı.

Erdoğan, nikahın ardından yaptığı konuşmada yeni evlenen çiftin aralarındaki sevgi ve saygının bir ömür boyu sürmesi temennisinde bulundu.

Başbakan Erdoğan'ın, "En kötü günleri inşallah bu akşamki gibi olsun diyorum, fakat bir şey söylüyorum biliyorsunuz. Her zaman söylediğim gibi, 'en az 3 çocuk' diyorum" sözleri üzerine, salondakiler Erdoğan'ı alkışladı. TBMM Başkanı Şahin de genç çifte mutluluk temennisinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber