İstanbul'da elektrik kesintisi

Haber Giriş : 25 Şubat 2005 12:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kartal İşletme Müdürlüğü bölgesindeki yüksek gerilim trafo merkezlerinde gerçekleştirilecek çalışma nedeniyle, 27 Şubat Pazar günü bazı semtlere elektrik verilemeyecek. İşte kesinti uygulanacak yerler;

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım İşletmesi (AYEDAŞ) Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, pazar günü 06.00-09.00 saatleri arası kesinti uygulanacak yerler şunlar:

Maltepe Cevizli ve Yalı mahallelerinin bir bölümü, Maltepe Sahil yolu, Kartal Atalar ve Bağlarbaşı mahallelerinin bir bölümü, Heybeliada, Kordonboyu ve Petrol-İş mahallelerinin bir bölümü, Kartal Hospital, Özel Umut Hastanesi, Kartal Sahil Migros, 9. Palmiye, Koşuyolu Kalp Hastanesi, Turkcell, Esenkent Mahallesi'nin bir bölümü, Cevizli Tekel Fabrikası, Kartal Orhantepe Mahallesi'nin bir bölümü, Kartal SSK Hastanesi, Kartal Yukarı Mahallesi'nin bir bölümü, Maltepe İtfaiye, K.K.K. Dikimevi, 2. Zırhlı Tugay Su Deposu, Carrefoursa Alışveriş Merkezi, Kartal Devlet Hastanesi, Esentepe Mahallesi'nin bir bölümü, Cevizli Halk Ekmek Fabrikası, Real Alışveriş Merkezi, Eğe San., Fırat Radyatör Fabrikası, Uğur Mumcu Mahallesi ve civarı.

haber7

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber