Kardelen'in reklam yüzü olan Elif öğretmenin eşi de şehitler arasında - Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Haziran 2010 00:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehit uzman çavuşun Muşlu eşi 23 yaşındaki Elif Bölük, Kardelen bursuyla okuyup öğretmen olmuştu. Bölük ayrıca Doğu ve Güneydoğu'daki kız çocuklarına destek amacıyla başlatılan kampanyanın reklam yüzüydü. Ekranlardan milyonlarca kıza umut olan Elif öğretmen bugün Halkalı'da gerçekleşen hain saldırı sonucu Uzman Çavuş olan eşi Mehmet Çağlar Bölük'ün şehit olduğu haberiyle yıkıldı. İstanbul Halkalı'daki bombalı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Çağlar Bölük'ün Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi'nde görev yaptıktan sonra Mardin'de şark görevini tamamlayıp İstanbul'da göreve başlamıştı. Şehit Çağlar Bölük, Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden mezun olan Elif (İmenç) Bölük'le Taşköprü'de dünya evine girmişti. Çağlar Bölük, evlendikten sonra Mardin'e atandı. Mardin'deki görevini tamamlayan Bölük, daha sonra İstanbul'da görevine başladı. Çağlar Bölük'ün şehit haberi, görev yaptığı Taşköprü İlçesi'nde üzüntüye neden oldu. Elif öğretmen "KARDELENLERİN" anlatıldığı reklam filminde oynadı.

İstanbul Halkalı'daki bombalı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Çağlar Bölük'ün Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi'nde görev yaptıktan sonra Mardin'de şark görevini tamamlayıp İstanbul'da göreve başlamıştı.

Şehit Çağlar Bölük, Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden mezun olan Elif (İmenç) Bölük'le Taşköprü'de dünya evine girmişti. Çağlar Bölük, evlendikten sonra Mardin'e atandı. Mardin'deki görevini tamamlayan Bölük, daha sonra İstanbul'da görevine başladı. Çağlar Bölük'ün şehit haberi, görev yaptığı Taşköprü İlçesi'nde üzüntüye neden oldu.

ELİF ÖĞRETMEN MARDİN'DE GÖREVE BAŞLAMIŞTI

'Kardelen' projesinin reklm yüzüydü. Eşinin şehit haberi ile yıkılan Elif İmenç Bölük kendisinin de okumasını sağlayan projenin reklam yüzü olmuş, ayrıca Mardin Yeşilli'deki Namık Kemal İlköğretim Okulu'nda öğretmenlik yapmıştı. Elif öğretmen, ayda 300 TL'ye sözleşmeli olarak çalıştığı okulda birçok habere de konu olmuştu

ŞEHİT AKP'Lİ VEKİLİN YEĞENİ ÇIKTI

İstanbul Halkalı'daki patlamada yaşamını yitiren jandarma uzman çavuş Mehmet Çağlar Bölük'ün Manisa AKP Milletvekili Mehmet Çerçi'nin dayısının oğlu olduğu ortaya çıktı. Yeğeninin cenazesi için İzmir'e doğru yola çıktığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber