CHP'li başkandan sakal bırakma eylemi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Eylül 2010 13:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÇANAKKALE merkeze bağlı Kepez'in CHP'li belediye başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne ait arazinin, beldede yaşayanlar için sosyal tesis ve piknik alanı yapmak için kendilerine tahsis edilmesi isteğine yanıt almayınca, sakal bırakma eylemi başlattı. Dr. Mutan, eylemini olumlu ya da olumsuz bir yanıt alıncaya kadar sürdüreceğini açıkladı.

Eylemini düzenlediği basın toplantısında açıklayan Dr. Ömer Faruk Mutan, Kepez sahil yolu üzerinde, Fener Mevkii'ndeki araziye, beldede yaşayanlar için sosyal tesis ve piknik alanı yapmak için kendilerine tahsis edilmesini istediklerini belirten dilekçeye, Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nce, yaklaşık 1 yıldır herhangi bir yanıt verilmediğini belirtti.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nce olumlu yanıt verilmesi durumunda, söz konusu araziye beldede yaşayanların sosyal, sportif ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak piknik yeri, yürüyüş yolları, açık spor alanı, hayvanat ve hobi bahçeleri amfitiyatro yapacaklarını söyleyen, ?Sakal bırakma eylemimi Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından olumlu ya da olumsuz bir yanıt alıncaya kadar sürdüreceğim? dedi.

Başkan Dr. Mutan, daha önce de Kepez Limanı'nı işletmesinin verilmesi için açılan ancak bir kaç kez iptal edilen ihalelerin bir an önce sonuçlandırılması için sakal bırakma eylemi başlattığını ve başarılı olduğunu da hatırlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber