İşçi alımında sınav birincisi sözlü de elendi

Haber Giriş : 15 Mart 2005 21:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Genel Müdürlüğünün açmış olduğu ambar işçisi kadrosuna İŞKUR aracılığı ile başvurdum.

İETT tarafından 17 aralık 2004 tarihinde sözlü sınav ve mülakata girmek üzere altmış kişilik listede 3'ncü sıradan çağrıldım.17 aralık 2004 tarihinde mülakata ilk iki gelmediği için birinci sıradan girdim.

Nereden geldiğim, evli olup olmadığım, çocuk sayısı soruldu. Daha sonra bulunduğumuz yedek parça bölümü olduğu için buradaki malların nasıl düzenlendiği soruldu. Ben de "her ürün kendi grupları içerisinde stok kodlarına göre sıralanmıştır" dedim.

Daha sonra "sen olsan nasıl düzenlerdin" diye sordular. Ben de "rafların her sütununa bir harf, her satırına da bir rakam veririm, daha sonra ürünleri, gruplarına göre ve kendi içlerinde stok kodlarına göre düzenlerim" dedim.

"Tamam" deyip, sonucun bir ay sonra açıklanacağını söylediler. Ben de Antalya'ya geri döndüm.

Sonuçlar 11 mart 2005 tarihinde açıklandı. Ve benim mülakattan 40 puan alarak bu ambar işçisi kadrosu için yeterliliğe sahip olmadığıma karar verilmiş. Telefon açtığımda kimse sorulara cevap vermemekte, herkes birilerine yönlendirmekte?

Burada bana haksızlık yapıldığına inanmaktayım.

H. Başaran
Antalya

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber