Bazı üniversitelere öğretim üyeleri alınacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Mart 2011 12:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Turgut Özal ve Trakya Üniversitesi Rektörlükleri, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere öğretim üyeleri alacak.


AKADEMİK İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Turgut Özal ve Trakya Üniversitesi Rektörlüklerinin duyurusu, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Duyuruya göre Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğü, iktisadi ve idari bilimler fakültesinin işletme bölümü (İngilizce) için doktorasını işletme alanında almış, 2 yardımcı doçent alacak.

Yabancı dil sınav tarihi rektörlük tarafından daha sonra ilan edilecek. Başvurular 15 gün içinde şahsen Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğüne yapılacak.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü ise 4 profesör alımında bulunacak.

Tıp fakültesinin anatomi, halk sağlığı, göğüs ve enfeksiyon hastalıkları bölümleri için 4 profesör istihdam edilecek. Adaylar başvurularını 15 gün içinde Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen yapacak.

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ 23 SAĞLIK PERSONELİ ALACAK

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü ise Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesinde görevlendirilmek üzere 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre toplam 23 sağlık personeli alacak.

Cumhuriyet Üniversitesinin bugünkü bazı gazetelerde yer alan duyurusuna göre, Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesine 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, 20 hemşire, 1'er diyetisyen, sağlık fizikçisi ve sağlık teknikeri alınacak.

Adaylarda 2010 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak (önlisans mezunları için KPSSP93, lisans mezunları için KPSSP3 puanları esas alınacak) şartı aranacak. Başvurular 15 gün içinde şahsen Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğüne yapılacak. KPSS (B) grubu puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanan adayların isimleri, başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 5 gün içinde www.cumhuriyet.edu.tr adresinde ilan edilecek.

Alınacak sözleşmeli personelin sayısı, unvanı ve aranacak nitelikler şöyle:

?20 hemşire (hemşirelik lisans programlarından mezun olmak).

1 diyetisyen (beslenme ve diyetetik lisans programlarından mezun olmak).

1 sağlık fizikçisi (fizik bölümü veya fizik mühendisliği lisans programından mezun olmak. Radyasyon onkolojisi fiziği konusunda lisansüstü (bilim uzmanlığı) almış olmak.

1 sağlık teknikeri (sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu anestezi bölümü önlisans programından mezun olmak)?

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ 6 SAĞLIK PERSONELİ ALACAK

Öte yandan Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü de Sağlık Araştırma ve Uygulumu Hastanesinde görevlendirilmek üzere toplam 6 personel alacak.

Rektörlüğün bugünkü gazetelerde yer alan duyurusuna göre, Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi için 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun B fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 6 sözleşmesi personel alınacak.

Adaylarda 2010 yılları KPSS (B) sınavından alınan puanlamaya göre sıralama yapılacak.

Başvurular 15 gün içinde Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak. Sadece 1 unvan için müracaat edilebilecek. Birden

fazla başvuru yapıldığı taktirde her iki başvuru da geçersiz sayılacak.

KPSS (B) grubu puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanan adayların sonuç belgesi, ÖSYM kayıtları ile kontrol edilecek. Atanmaya hak kazanan adaylar www.yyu.edu.tr adresinden ilan edilecek.

Araştırma ve uygulama hastanesinde görev yapacak sözleşmeli personelin sayısı ve aranacak nitelikler şöyle:

?2 eczacı (eczacılık fakültesi mezunu olmak). 3 fizyoterapist (fizik tedavi ve rehabilitasyon, fizyoterapi ve rehabilitasyon lisans programından mezun olmak. 2010 yılı KPSS (B) sınavından alınan puanlamaya göre sıralama yapılacak.)

1 radyoloji teknisyeni (acil bakım teknikerliği, acil yardım teknikerliği, acil yardım, ilk ve acil yardım ön lisans programlarının birinden mezun olmak. Endoskopi sertifikasına sahip olmak. 2010 yılı KPSS (B) sınavından alınan puanlamaya göre sıralama yapılacak)?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber