Okul Müdürü: SBS birincisi öğrencisinin başarmadaki püf noktalarını açıkladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2011 17:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Seviye Belirleme Sınavı (SBS) Türkiye birincisi Sinem Sınmaz'ın eğitim gördüğü Karşıyaka Mehmet Seniye Özbey İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Dikbaş, öğrencisini başarısından dolayı tebrik etti. Dikbaş, öğrencilere başarının püf noktalarını açıkladı.

İzmir'de akademik eğitimin kalitesi açısından tercih edilen okullar listesinde ilk sıralarda yer aldıklarını söyleyen Karşıyaka Mehmet Seniye Özbey İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Dikbaş, okul öğrencilerinden Sinem Sınmaz'ı SBS birinciliğinden dolayı tebrik etti. Planlı ve programlı çalışmanın başarıyı getirdiğini açıklayan Okul Müdürü Dikbaş, Sinem'in dereceleriyle okullarının adını sıklıkla duyurduğunu belirterek, "Sinem herhangi bir işi dahi istekli ve arzulu olarak yaptığında gerçekten başarılı oluyor.

1 ay önce de Sermaye Piyasası Kurulu'nun düzenlediği bir yarışmada başvurduğu proje ile dereceye girmiş ve okulumuzun adını duyurmuştu. Bu tür başarılar genellikle okul, aile ve çevre uyumunun göstergesidir. Öğrenciler çok yönlü çalışmaktan ziyade kendilerine ve sosyal yaşantılarına planlı vakitler ayırarak başarıyı yakalayabilirler" diye konuştu.

 

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber