Kaza tespit tutanağı Avea'yla cebe girdi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Mart 2012 07:51, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

AVEA ve Anadolu Sigorta işbirliği ile Türkiye'de hayata geçirilen ?Kaza Tespit Tutanağı Uygulaması', maddi hasarlı kazalardaki süreci kolaylaştırarak cepten tüm işlemlerin yapılmasını sağlayacak.

Avea Ar-Ge merkezi bünyesinde faaliyet gösteren AveaLabs'te geliştirilip hayata geçirilen ilk proje unvanını taşıyan uygulama, maddi hasarlı trafik kazalarında gereksinim duyulan kaza tespit tutanağının hazırlanma sürecini minimuma indirecek. Anadolu Sigorta'nın Avea ile ortaklaşa yürüttüğü çalışma neticesinde, akıllı cep telefonuna taşınan kaza tespit tutanağı uygulaması sayesinde sürücüler; önceden girilmiş bilgileri kullanıp, kaza mahallinde bulunan araçlarının fotoğraflarını çektikten sonra araçlarını daha güvenli bir yere çekip, hızlı ve kolay şekilde tutanak formunu oluşturabilecekler.

Sektörde ilk kez uygulanıyor

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su, kaza tespit tutanağını sürücülere, telefonları aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde hazırlatarak tutanak hazırlama sürecini minimuma indirmeyi amaçladıklarını dile getirdi. Uygulamanın sektörde ilk olarak Anadolu Sigorta tarafından hizmete sunulduğunu vurgulayan Su, uygulamayı kendi sigortalılarına göre özelleştirdiklerini ve bu sayede sektörde fark yarattıklarını belirtti. Kaza tespit tutanağının cep telefonlarına taşınmasındaki amacın teknolojiyi insanlara götürmek üzere geliştirilmiş bir planın parçası olduğunu belirten Avea CEO'su Erkan Akdemir de ?Avea Mobil Uygulamalar Yarışıyor'da birincilik ödülü kazanan ?Kaza Tespit Tutanağı', Anadolu Sigorta ile yürütülen 6 aylık projelendirme sonucunda Android marketlerde yayınlanmaya başladı? diye konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber