Bolu'da hırsızlık yapan şahıslar Kütahya'da yakalandı

Bolu'da bir marketi soydukları esnada güvenlik kamerasına takılan 3 kişi, soygunda kullandıkları otomobil ile Kütahya'da yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2012 14:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Arzu Duygu Berkovan (41) ile Bilal Berkovan (40) 14 Nisan günü girdikleri süpermarketin güvenlik kameralarına yakalandı. Marketin önünde hazır bekleyen 34 VT 5234 plakalı otomobil içerisinde aracı çalışır halde tutan Yusuf Özdemir (40), marketteki arkadaşlarının çıkması ile olay yerinden hızla uzaklaştı.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği, hırsızlık olayında kullanılan otomobilin plaka kaydını plaka tanıma sistemine (PTS) bilgi notu olarak işledi. Afyonkarahisar'dan Kütahya istikametine seyir halindeyken Germiyen PTS tarafından algılanan plaka, ekiplere bildirildi. Yusuf Özdemir, polis ekiplerinin dur ihtarından 6 kilometre sonra durdu. Araç ve şahısların GBT incelemelerinde 14 Nisan'da karıştıkları hırsızlık suçundan arandıkları tespit edildi. Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası Acil Servis bölümünden alınan sağlık raporunun ardından 3 şüpheli, Şehit Mehmet Kartap Polis Merkezi'ne götürüldü.

Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile Kütahya'ya gelen Bolu polisi, 3 şüpheliyi teslim alarak Bolu'ya götürdü. Hırsızlık suçundan Kütahya'da yakalanan 3 kişinin 21 suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber