OMÜ Karate Takımı Samsun'a 3 madalya ile döndü

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Karate Takımı, Amasya'da yapılan ?Üniversitelerarası Türkiye Karate Şampiyonası'nda bir ikincilik, iki üçüncülük elde etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2012 16:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

16-19 Nisan 2012 tarihleri arasında Amasya'da yapılan, ?Üniversitelerarası Türkiye Karate Şampiyonası'nda, OMÜ Yaşar Doğu Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri; 60 kiloda Muhsin Aras ikinci, 67 kiloda Mehmet Yorulmaz üçüncü ve 75 kiloda Kubbettin Uçak üçüncü oldu. Şampiyon öğrenciler takım antrenörleriyle birlikte Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan'ı makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, karate takımının elde ettiği başarıdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek sporcuları tek tek kutladı ve üniversiteye ait hediyeler takdim etti.

Karate takımı antrenörü Ayhan Özkurt ise 42 üniversitenin iştirak ettiği şampiyonaya 6 sıklette katıldıklarını belirtti. Özkurt, "Son derece yüksek başarı oranına sahibiz. Geçen yıl Üniversitelerarası Türkiye Karate Şampiyonası'nda 2 olan madalya sayımızı bu yıl 3'e çıkardık. Sporcularımızın her biri çok başarılı öğrencilerdir. Üniversitemiz bünyesinde her açıdan bizi ve tüm spor takımlarımızı sürekli destekleyen Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Akan'a, üniversitemiz yönetimine ve başarı oranımızın yükselmesinin mimarı, takımımızın Karate Antrenörü öğretim görevlisi Levent Bayram'a çok teşekkür ediyoruz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber