'Gazete haberlerine göre değerlendirme olmaz'

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2012 18:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Demre ilçesine gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Şehir Tiyatrolarının özelleştirilmesiyle ilgili, "Bakanlar Kurulu'na gelmiş bir görüş yok. Gazete haberleri üzerine değerlendirme yapmam" dedi.

Antalya'nın Demre ilçesindeki Myra antik kentinde inceleme yapan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Habercilerin Şehir Tiyatrolarının özelleştirilmesi ile sorusu üzerine Bakan Günay, "O konuda açıklama yapmam, henüz o konu ile ilgili Bakanlar Kurulu'na gelmiş bir görüş yok. Gazete haberleri üzerine değerlendirme yapmam" diye karşılık verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 3. Olağan Genel Kongresi'nde yaptığı konuşmadaki, "Tiyatroların özelleştirilmesi konusunu Bakanlar Kurulu'na teklif edeceğim" sözleri ile ilgili olarak ise Bakan Günay, şöyle konuştu: "Bakanlar, Başbakanın gazetedeki konuşmalarına cevap vermezler ve görüş açıklamazlar. Bunu gelir ilgili kurula orada değerlendiririz"

ARKELOJİK İNCELEME YAPIYORUM

Bakan Günay, tiyatro oyuncularının eylemi ile ilgili soruya da şöyle cevap verdi: "Bu konularda bugün açıklama yapmıyorum. Bugün arkeolojik bir inceleme yapıyorum gündemim bu. Arkeoloji ile ilgili sorularınız varsa cevap vereyim."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber