2 Mayıs 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mayıs 2012 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

02 Mayıs 2012 Çarşamba

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ankara'da Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nin resmi açılış törenine katılacak. (10.30)

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. (10.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Birinci Başkanı Nazım Kaynak'ı ziyaret edecek.

Erdoğan, akşam saatlerinde ise Irak Meclis Başkanı Nuceyfi ile Başbakanlık Merkez Bina'da görüşecek. (14.00/18.30)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, JW Marriott Otel'de Kamu İstihdam Hizmetlerinin Geliştirilmesi Operasyonu tanıtım toplantısına katılacak. (11.00)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile birlikte Sincan İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu'nda 'Okul Sütü Dağıtım Projesi'ni başlatacak. (09.30)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye Likid Petrol Gazcıları Derneği'nin Ankara Swiss Otel'deki 40. kuruluş yıldönümü gala yemeğine katılacak. (19.30)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu/Türk-Irak İş Konseyi ve Ninawa Yatırım Komisyonu tarafından organize edilecek ?1. Uluslararası Ninawa Yatırım Konferansı'na katılacak. (10.00)

Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Düzce ve Sakarya'dan gelecek kadın çiftçiler ?Kadın Çiftçiler Yarışıyor' programına katılacak. (11.00)

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Bağcılar Koca Yusuf İlköğretim Okulu'nda, okullarda uygulamaya başlatılan süt dağıtımı projesinin İstanbul'daki ilk uygulamasını gerçekleştirecek. (10.00)

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından geleneksel olarak verilen ?Çevreci Tesis Ödülleri' Bursa'da sahiplerini bulacak. (11.00)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın süt tüketiminin özendirilmesi, program etkinliğinin arttırılması ve programın kamuoyuna tanıtılması için İzmir'de Ömer Özkan İlköğretim Okulunda, İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı ile Tarım İl Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğü'nün katılımları ile 'Okul Sütü Programı'nın başlatılması ve tanıtımı yapılacak. (10.00)

Almanya'nın Aşağı Saksonya Eyaleti Ekonomi, Çalışma ve Ulaştırma Bakanı Jörg Bode başkanlığındaki ticaret heyet, Konya'da bazı açılışlara katılarak ziyaretlerde bulunacak. (09.00 - 14.00)

13. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali, Trabzon Atatürk Alanı'nda düzenlenecek açılış töreni ve festival yürüyüşü ile başlayacak. (14.00)

Uluslararası Eskişehir Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası, Eskişehir Vilayet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayacak. (10.00)

Rusya Başbakanı Vladimir Putin son kez hükümet toplantısına katılacak. 7 Mayıs'ta Kremlin'e oturacak Putin'in bugün yapılacak kabine toplantısında bakanlarla vedalaşması bekleniyor.

Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor.

SPOR

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 4. hafta maçında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. (20.00)

Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda Sivasspor ile İstanbul BBSK Sivas'ta karşı karşıya gelecek. (18.00)

Spor Toto Kupası'nın 4. haftasında Gaziantepspor ? Medical Park Antalyaspor ile Gençlerbirliği-Kayserispor karşı karşıya gelecek. (17.00/18.00)

Beko Basketbol 1. Ligi'nde normal sezonun son maçında Beşiktaş Milangaz ile Antalya Büyükşehir Belediye karşı karşıya gelecek. (20.00)

Futbolda şike soruşturması, Etik Kurulu raporu ve TFF'nin aldığı kararlar sonunda Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Fenerbahçe Kulübü'nde yöneticiler Nihat Özdemir, Ali Koç ve diğer üyeler gelişmelerle ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek. (14.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber