Borcunu ödemeyen kadını bacağından vurdu

Adana'da bir kişi, 32 bin TL borç para verdiği kadını, parasını vermediği gerekçesiyle bacağından silahla vurdu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2012 15:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, merkez Çukurova ilçesinin Toros Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, uydu alım satımı yapan Yıldıray Güner (38), bir süre önce tuhafiye dükkanı olan Özlem Karayandı (32) isimli kadına mal alması için önce 15 bin daha sonra 17 bin olmak üzere 32 bin TL borç para verdi. Ancak, aradan zaman geçmesine rağmen kadın, borç aldığı parayı ödemedi. Güner, birkaç kez daha parayı istese de alamadı. Bunun üzerine bugün saat 11:00 sıralarında Güner, kadının işyerine giderek verdiği borç parayı tekrar

istedi. Ancak kadın parayı veremeyeceğini söyledi. Bunun üzerine Güner, "Hayatımı kararttın kadın" diyerek belindeki silahı çıkarıp Karayandı'yı bacağından vurup kaçtı.

Zanlı, Kenan Evren Bulvarı üzerinde karşılaştığı polis memurlarına teslim oldu. Zanlının polis memurlarına "Bana borcu olan bir kadını vurdum beni öldürebilirler" dediği öğrenildi. Bunun üzerine polis, Fatih Polis Merkezi ekiplerini arayarak zanlıyı teslim etti.

Bu arada ayağından vurulan kadın, ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kadının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber