Gaziantepli işadamlarına İngiltere tanıtılacak

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından yürütülen Avrupa İşletmeler Ağı Projesi kapsamında 'İngiltere Tanıtım ve İşbirliği Toplantısı' düzenlenecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Mayıs 2012 18:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplantıyla, Gaziantepli işadamları Türkiye-İngiltere ekonomik ilişkileri, İngiliz iş kültürü, Gaziantepli ve İngiliz firmalar arasında geliştirilebilecek yatırım işbirliği imkanları, uluslararası ticarette uyuşmazlıkların çözüm yolları hakkında bilgilendirilecek.

GTO Genel Sekreteri Halil Göçer konu ile ilgili yaptığı açıklamada, İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi David Reddaway'ın yanı sıra İngiliz Ticaret Odası Başkanı Jonathan Beard ve İngiltere Ticaret ve Yatırım Ofisi Yöneticisi Sernur Tatari'nin katılacağı toplantıda, Gaziantepli firmalara İngiltere'deki yatırım ve işbirliği olanakları hakkında bilgiler verileceğini belirtti.

Göçer, 22 Mayıs Salı günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek tanıtım toplantısı ile ilgili şu bilgileri verdi: "Odamızca yürütülen Avrupa İşletmeler Ağı Projesi kapsamında düzenlenecek toplantıda, İngiltere Büyükelçiliği tarafından İngiltere-Türkiye ekonomik ilişkileri, iş kültürü, yatırım ve işbirliği imkanları ile iş kültürü, uluslararası ticarette uyuşmazlıkların çözümü konularında bilgiler verilecek. Tanıtım toplantısına katılmak isteyen üyelerimizin odamızın 2003030 dahili 321 nolu telefon numarasından KOBİ ve Dış İlişkiler Uzmanı Baran Uçaner ile irtibata geçmeleri ve kayıt vermeleri gerekmektedir.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber