Esnafa ?Şifa' verecek protokol

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB), Şifa Sağlık Grubu ile sağlık hizmetleri protokolü imzaladı. İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ile Şifa Sağlık Grubu Başkanı Doç. Dr. Mehmet Ateş arasında imzalanan protokol, İzmirli esnaflara Şifa Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde indirimli sağlık hizmeti sunuyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2012 11:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Protokol imza töreninde konuşan Şifa Sağlık Grubu Başkanı Doç. Dr. Mehmet Ateş, benzer bir protokolü daha önce İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gediz Elektrik A.Ş. ve Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü ile yaptıklarını söyledi. İndirimlerin check-up'tan en hafif sağlık hizmetine kadar bütün aşamalarda uygulanacağını belirten Ateş, SGK'nin tedavi ve poliklinik hizmetleri için belirlediği farklar üzerinden yapıldığını ifade etti. Ateş, bütün branşlarda sağlık hizmeti verdiklerini, kapıdan giren hiçbir hastaya, ?Bu branşımız yok.' demediklerini vurguladı.

İESOB Başkanı Mutlu ise protokolden İzmirli 300 binin üzerindeki esnaf, onların bakmakla yükümlü olduğu kişiler ve yanlarında çalışanların yararlanacağını dile getirdi. Protokolün esnafa önemli imkanlar sunduğunu anlatan Mutlu, ?131 odaya bağlı üyelerimiz, kayıtlı olduğunu gösteren belgeyle tedavi olabilecek.? dedi.

Protokol, Şifa Üniversite'nin Göztepe, Karşıyaka, Gaziemir ve Menderes polikliniklerinde bir yıl süreyle geçerli olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber