Keles Ziraat Odası Başkanı Teke, muhtarlarla buluştu

Keles Ziraat Odası Başkanı Mehmet Teke, muhtarlarla biraraya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 19:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Keles'in tarım ve hayvancılığının mevcut durumunun ve Keles'in gelişim olanaklarının değerlendirildiği yemekli toplantıya Belediye Başkanı Süleyman Kaynak, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Keskin, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Keskin ve Mustafa Özdemir katıldı. Mehmet Teke, yaptığı konuşmada Keles'in gelişiminin tarım ve hayvancılığa bağlanamayacağını alternatif ve kısa vadede çözüme ulaştıracak projelerin konuşulması gerektiğini belirtti. Özellikle her geçen gün yöredeki nüfusun kan kaybettiğini ve Keles ile diğer dağ yöresi ilçelerinin ilçe statülerini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kaldığını ifade etti. Üyelerinin bankalara borçlanma tehlikesi olduğunu ifade eden Ziraat Odası Başkanı Mehmet Teke oda olarak bu borçları erteletme talepleri olacağını söyledi.

Haziran ayında Ziraat Odaları Bursa İl Koordinasyon Toplantısı'nın Keles'te yapılacağı müjdesini veren Teke, oda olarak bu büyük güne hazırlandıklarını belirtti.

Keles Belediye Başkanı Süleyman Kaynak ise "Tarımsal alanda desteklenmesi gereken çiftçilerimiz borçlar nedeniyle eziliyor, borçlar konusunda oda ile birlikte hareket edeceğiz ve çiftçilerimize destek olmaya çalışacağız." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber