ÇASAD hemşireleri unutmadı

Çankırı Devlet Hastanesi yeni Başhekimi İsmail Çağatay Topcu, göreve geldiği ilk gün itibari ile çalışmalarına başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2012 18:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Topcu geçtiğimiz ay vefat eden Çankırı Devlet Hastanesi hemşirelerinden Cemile Memiş'in eşine vefa plaketi takdim etti.

Çankırı Sağlıkçılar Derneği (ÇASAD) ve Memurlar Vakfı (MEVA) Çankırı Şubesi tarafından 'Hemşirelik Haftası ve Anneler Günü' programı düzenlendi. Programa, Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi ve aynı zamanda ÇASAD Başkanı olan Op. Dr. İsmail Çağatay Topcu, MEVA Şube Başkanı Recep Şenel ile çok sayıda hemşire katıldı.

Programda, geçtiğimiz ay kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden hemşire Cemile Memiş'in hayatı ve yapmış olduğu çalışmalar anlatıldı. Daha sonra eşi Mustafa Memiş'e, Başhekim İsmail Çağatay Topcu tarafından vefa plaketi verildi. Mustafa Memiş, bu anlamlı haftada kendilerini unutmayan ÇASAD'a teşekkür etti.

Başhekim İsmail Çağatay Topcu, programda yaptığı konuşmada, bazı yerel internet sitelerinde yapılan ?Başhekimin İlk İcraatı' başlıklı habere gönderme yaparak, bahsedilen kişilerin resmiyette görünen işlerinde değil başka işlerde çalıştırıldıklarını, bu kişilerin sadece normal yerlerine gönderildiklerini ifade etti. Başhekim İsmail Çağatay Topcu, ilk icraatlarının, bu anlamlı günde hemşireleri unutmadıklarını gösteren bir program düzenlemek olduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber