TOPDES projelerine katılan öğrencilerden yılsonu etkinliği

Siirt Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği (TOPDES)'nin yıl boyunca uyguladığı 'Gezelim Görelim Öğrenelim, Geleceğiniz Güvende ve Sokaktaki İnciler' projelerine katılan öğrenciler yılsonu etkinliği düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 15:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte skeçler sahnelendi, halk müziği ve şiir dinletileri yapıldı, halk oyunları oynandı. Kürtçe türküler büyük beğeni topladı, birçok izleyici türkülere eşlik etti. Necip Fazıl Kısakürek ve Mehmet Akif Ersoy'un şiirlerinin yorumlandığı etkinlikte sahnelenen "Deliler Hastanesi" adlı skeç ilgi gördü. Projelere 2 bin 500 civarında öğrenci aktif olarak katıldı.

Vali Musa Çolak, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu alanda Emniyet Müdürlüğü'müz çok başarılı çalışmalar yapıyor ve bu projeleri uyguluyor. Bu projelerle polisin şahsında çocuklarımızı devletle buluşturuyoruz. Çocuklarımız, polisin şahsında devletin adaletini, şefkatini ve hoşgörüsünü birlikte yaşıyor.? dedi.

Etkinliklerde düzenlenen yarışmada dereceye giren ilk ve ortaöğretim öğrencilerine, Vali Musa Çolak ve Emniyet Müdürü Recep Güven tarafından tablet bilgisayar verildi.

Etkinliği Vali Musa Çolak ve eşi Gülsüm Çolak, Emniyet Müdürü Recep Güven ve eşi Nurdan Güven ile öğrenci velilerinden oluşan kalabalık bir izleyici topluluğu takip etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber