Aile okulunu tamamlayan kadınlar piknikte sertifikalarını aldı

Mamak Belediyesi aile merkezleri tarafından düzenlenen aile okulu kurslarına katılan kadınlar, düzenlenen piknikte sertifikalarını aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Haziran 2012 19:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dört aile merkezinde yaklaşık bir buçuk ay süren programlara katılan Mamaklı 256 kadına sertifikalarını Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül verdi.

Mavi Göl'de gerçekleştirilen piknikte, birçok yarışma ve eğlenceli etkinlik de düzenlendi. Hanımların sertifika törenine; eşi Mamak Dayanışma Merkezi Koordinatörü Zeliha Akgül ile katılan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; Lalahan, Başak, Lahika Akbilek ve Kutludüğün aile merkezlerinde düzenlenen aile okuluna katılan hanımların sertifika almaya hak kazandığını dile getirdi.

Başkan Akgül, ?Mamak'ta sosyal yapıyı güçlendiren projelere imza atıyoruz. Toplumun temel taşı olan ailede kadının önemi hepimizce malum. Bizler bu bilinçle hareket ediyoruz ve aile merkezlerine çok büyük destek veriyoruz.? dedi.

Mamak Belediyesi'nin, kadına ve aileye yönelik örnek çalışmalara imza attığına dikkat çeken Başkan Akgül, ?Belediyemiz tarafından çıkarılan ilk kitap; kadına, çocuğa ve mutlu bir aileye yönelik yapılan çok değerli bir çalışma olan 'Ailemizin Başucu Rehberi' isimli kitaptır. Burada sertifikalarını alan bütün hanımlara bu kitaptan da birer tane hediye edeceğiz.? diye konuştu.

Aile okulları sertifika törenine Mamak Belediyesi başkan yardımcıları Ahmet Müfit Yıldırım, Erdoğan Karadağ, Aile Merkezleri Koordinatörü Rabia Zincirkıran, Mamak Belediyesi Meclis Üyesi Ayşe Ekici ve belediye birim müdürleri katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber