Ahi Koleji'nin İngilizce yaz okuluna yoğun ilgi

Özel Ahi Koleji öğrencilere İngilizce'yi daha iyi öğretebilmek için yaz okulu düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 12:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eğitimler, yabancı öğretmenler tarafından veriliyor.

Avustralya, Amerika, Güney Afrika, Gana, Kamerun, İngiltere ve Estonya'dan gelen 10 yabancı öğretmenin verdiği kursa ilgi oldukça yüksek. Yabancı öğretmenleri okullarına getiren kurum, öğrencilere yabancı dili akılda kalıcı şekilde öğretiyor. Yaz okulunda tamamen İngilizce hakim. Bu kamplarda İngilizce doğal yollarla öğretiliyor. Öğrenciler İngilizce konuşurken gerek sosyal, gerekse akademik ortamlarda kendilerini rahat hissediyor.

Özel Ahi Koleji İngilizce Zümre Başkanı Ramazan Demir, "Konuşma yabancı dil öğrenmede can alıcı bir unsur. Konuşmanın önemi hem sınıf ortamında, hem de sınıf dışında ısrarla vurgulanmaktadır. Öğrenciler sürekli öğretmenleri ile İngilizce konuşuyor ve aktif iletişim kaynakları etrafında oluşan atmosferle kendilerini en iyi şekilde ifade ediyor." şeklinde konuştu.

"ÖNÜMÜZDEKİ YIL YURT DIŞINDAN DAHA ÇOK ÖĞRETMEN GETİRTECEĞİZ"

Okul Müdürü Ulaş İnönü ise "Merzifon'da bir çok yeniliğe imza attık. Açtığımız bu yaz okulunu tüm Merzifonlu öğrencilerin katılabileceği hale getirdik. İlginin bu derece yoğun olması bizleri memnun etti. Önümüzdeki yıl yurt dışından daha çok öğretmen getirteceğiz." dedi.

Yaz okulu içerisinde yüzme, paintball, halı saha turnuvaları, voleybol ve basketbol turnuvaları, akıl oyunları etkinlikleri, Samsun ve Amasya gezileri gibi birçok sosyal faaliyet yapılıyor. 3 hafta süren yaz okulu sonunda öğrencilere sertifikaları verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber