Dağlıca şehitlerinin isimleri Kemer'de yaşatılacak

Önceki gün Dağlıca'da şehit düşen 8 askerimizin isimleri Antalya'nın Kemer ilçesinde sokak ve caddelere verilecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Haziran 2012 20:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devam eden 9. Kemer Altın Nar Festivali'ne vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ve Türk bayrağı tişörtler giyerek katıldı. Terörün lanetlendiği festivalde konuşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ?Ülkemizde bugün gerçekleşen ve bizleri derinden yaralayan şehitlerimizin haberi, bugün daha çok kenetlenmemizi ve daha çok birlikte olmamız gerektiğini göstermiştir. Bu hainleri asla sevindirmeyeceğiz, bu stadı elinizde al bayraklar ile doldurup bizleri yıkamayacaklarının dersini verdiğiniz için ben Kemer halkına teşekkür ediyorum, belediye başkanınız olarak 8 şehidimizi unutturmamak için isimlerini ölümsüzleştirmek, onları her zaman hatırlamak için her sokağa bir şehidimizin adını vereceğiz ve asla yıkılmayacağız.? dedi.

Gül'ün konuşması, zaman zaman Kemer halkının 'şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları ile kesildi. Festivalde sahne alan sanatçı Volkan Konak, konserine ?Şehitlerin Canlanma Zamanı' şiirini okuyarak, Kemer halkıyla birlikte Hakkari'de hayatını kaybederek şehit mertebesine ulaşan 8 askeri andılar.

Volkan Konak, Kemer halkına seslenirken, ?Ben bugün hüzünlüyüm, şehitlerime ağlıyorum. Bugün hep beraber ellerimizi birleştireceğiz, kalbimizi birleştireceğiz ve tek yumruk olarak hainleri sevindirmeyeceğiz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber