Teröristler erzaksız kaldı

Terör Örgütü PKK'nın elebaşılarından 'Dr. Bahoz Erdal' kod adlı Fehman Hüseyin, Dağlıca saldrısından sonra terörist gruplara yönelik yaptığı telsiz konuşmasında yeni saldırıların düzenlenmesi talimatını verirken, örgütün lojistik destek, para ve erzak sıkıntısı yaşadığını da itiraf etti.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kış aylarında askerin yaptığı operasyonlarda çok fazla kayıplar ve lojistik zarar gördüklerini söyleyen Hüseyin, kırsaldaki örgüt mensuplarının her hafta gizli eylemler ve saldırılar yapmasını istedi.

ASKER SİZDEN DAHA FEDAKAR

Dağlıca'daki operasyonlarda 31 teröristin öldürülmesine de tepki gösteren Hüseyin, örgüt mensuplarının çok rahat davrandıklarını belirterek, "Kırsal alanda tedbir almadan rahatça geziyorsunuz. Kamp noktalarını su kaynaklarına yakın yerlere yapmayın. Bunun için hep kayıp veriyorsunuz. Güvenlik güçleri sizden daha fedakâr ve disiplinli" ifadelerini kullandı.

DAĞDA AÇ KALDILAR

Askerin kış boyunca sürdürdüğü operasyonlardan rahatsız olan Fehman Hüseyin, birçok grubun erzak ve malzeme eksikliği yaşamasından dolayı eylem yapamaz hale geldiğini itiraf etti. Hüseyin'in, "Asker kış boyunca bütün sığınaklarımıza girip mühimmatlarımızı aldı. Bir de para sıkıntısı çekiyoruz. Gönderdiğimiz paraları arkadaşlar ne yapıyor, anlamıyoruz" itirafları dikkat çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber