4 Temmuz 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2012 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Noterler Birliği Başkanı Yunus Tutar ve yönetim kurulu üyelerini Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (14.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ve belediye yöneticileri ile Ahlatlıbel Tesisleri'ndeki kahvaltıda bir araya gelecek. (09.30)

Samsun'da meydana gelen sel felaketi ile ilgili arama-kurtarma çalışmaları takip ediliyor.

Sanatçı İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırıya ilişkin açılan davada 12 sanığın yargılanmasına İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (10.00)

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan, ?Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi'nin sonuçlarını İstanbul Conrad Otel'de düzenleyeceği basın toplantısı ile açıklayacak. (10.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İzmir'de 'Türk Kruvaziyer Forumu'nun açılışında konuşma yapacak, Foça Tatil Köyü ve çevresinde incelemelerde bulunacak. (09.30)

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nın Ankara Rixos Otel'de düzenleyeceği ?Gençlik Daireleri ve Türk Aileleri Çalıştayı'na katılacak. (10.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bursa'da valilik, büyükşehir belediyesi ile AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek. Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun ile ilgili toplantıya katılacak. Kentsel Dönüşüm çerçevesinde Maliye Lojmanları'nın yıkılışına ilk kazmayı vuracak. (10.45-17.00)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ankara'da '1. Piyasa Gözetimi, Denetimi ve Ürün Güvenliği Değerlendirme Kurulu Toplantısı'na katılacak. (14.30)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Konya'da 'Anadolu Buluşmaları' toplantısına katılacak. (13.00)

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas Sıcak Çermik'te düzenlenen MKYK'ya katılacak. (18.00)

Türk jetinin düşürülmesiyle ilgili Hatay'daki gelişmeler takip ediliyor.

Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi, Amerikalı bilim adamlarının parçacıklara kütlelerini verdiği düşünülen varlığı henüz bilimsel olarak kanıtlanmamış Higgs Parçacığı'na yaklaşıldığını

bildirmesi üzerine konuyla ilgili açıklama yapacak.

A Milli Basketbol Takımı'nın 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası elemelerinde mücadele edecek aday kadrosu İstanbul'da düzenlenecek basın toplantısıyla açıklanacak. (11.30)

Galatasaray Futbol Takımı, 2012 ? 2013 sezonunun hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak. (18.00)

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de futbolcuların sağlık kontrolleri bugün tamamlanıyor. Sarı ? lacivertli ekip daha sonra kamp için Düzce Topuk Yaylası'ndaki kendi tesislerine gidecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber