İntihara kalkışan genci polisler kurtardı

ESKİŞEHİR'de sevgilisiyle tartıştıktan sonra 6 katlı boş bir binanın en üst katındaki balkonuna çıkarak intihar etmek isteyen 23 yaşındaki G.Ç.'yi, bir anlık dalgınlığından yararlanan polisler yakalayıp etkisiz hale getirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Temmuz 2012 13:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Binadan indirilen genç hastaneye götürüldü.

Olay, saat 21.00 sıralarında İhsaniye Mahallesi Porsuk Bulvarı eski Kılıçoğlu Sineması'nın olduğu binada meydana geldi. Sevgilisi ile tartışan G.Ç., 155 Polis imdat hattını arayarak "Şu an Porsuk Çayı köprüsü üzerindeyim. Kendimi suya atarak intihar edeceğim" dedi. İhbar üzerine Porsuk Bulvarı'na polis, itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.

İKİNCİ KEZ ARADI

Kısa süre sonra tekrar 155 Polis İmdat hattını arayan G.Ç. "Şu an, bir marketin karşısındaki boş binanın en üst katındayım" diyerek telefonu kapattı. Polis ekipleri G.Ç.'yi, Porsuk Bulvarı'ndaki boş olan eski sinema binasının 6'ncı kat balkonunda gördü.

Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yere şişme branda koydu. Polislerden bazıları 6'ncı kata çıkarak G.Ç.'yi intiharından vazgeçirmeye çalıştı. Porsuk Çayı kıyısında toplanan yüzlerce kişi de yaklaşık bir saat boyunca olayı izledi.

Polislerden bazıları balkonlu odanın yanındaki oda penceresinden G.Ç.'yi konuşarak oyaladı. Balkonlu odaya giren diğer polisler ise bir anlık dalgınlığından yararlandıkları G.Ç.'yi yakalayarak etkisiz hale geçirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber