Hendek'ten kısa kısa

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Temmuz 2012 19:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan, "Muhtarların özlük haklarının iyileştirilmesi için ana muhalefet partisi olarak önerge veren CHP'den iktidar olduğunda da özlük haklarımızı vermesini bekleriz" dedi.

CHP Hendek İlçe Örgütü'nü ziyaretinde konuşan Baylan, "AKP'li milletvekilleri seçime kadar, özlük haklarımızı veriyor, seçimden sonra unutuyor. AKP'nin iktidara geldiği sene bir imamın 600 lira olan maaşı bugün bin 500 liraya yükseldi, muhtar maaşı ise 300 lirada kaldı. Bir köy muhtarının bin, 2 bin lira maaşı olması lazım ama biz en azından asgari ücret olsun istiyoruz" dedi.

-Selman Dede'yi Anma ve Yağlı Güreşleri-

Hendek Belediyesi'nin bu yıl 14'üncüsünü düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni ile Selman Dede'yi Anma ve Yağlı Güreşleri için hazırlıklarda son aşamaya gelindi.

Ak Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Selman Dede Mesire Alanı'nı gezdi. İnci, 13 Temmuz'da başlayacak etkinliklerin 3 gün süreceğini belirterek, "Sabah 09.30'da Kur'an-ı Kerim okunarak başlayacak etkinlikler, 10.30'dan itibaren yağlı güreşlerle devam edecek. Cuma namazını da Selman Dede Camisi'nde kılacağız, ardından yemek ikramımız olacak" diye konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber