THY, havacılık sektörünün 'Oscar'ını aldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 20:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Hava Yolları (THY) ikinci kez 'Avrupa'nın En İyi Havayolu' ödülünü aldı.

Havayolu ve havaalanı sektöründe sağladığı denetim ve hizmet kıyaslama programları ile kuruluşların ürün ve hizmet kalitesini değerlendiren havacılık sektörünün 'Oscar'ı kabul edilen 'Skytrax Dünya Havacılık' ödülleri sahiplerini buldu. 100 değişik ülkeden 18 milyona yakın havayolu yolcusunun oyları ile verilen Skytrax ödüllerinde THY, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 'Avrupa'nın En İyi Havayolu' seçildi. Skytrax değerlendirmesine göre, THY bu yıl da geçen yıl olduğu gibi; 'En İyi İkram', 'Avrupa'nın En İyi Havayolu', Comfort Class koltuğunda 'En İyi Premium Ekonomi Koltuğu' ve 'Güney Avrupa'nın En İyi Havayolu' seçildi.

Skytrax CEO'su Edward Plaisted, ödül töreninde yaptığı konuşmada, "THY'nin dünyanın en gözde havayollarından biri olarak yerini sağlamlaştırdığını belirtti. Alınan ödüllerin hem THY'nin başarısını gösterdiğini kaydeden Plaisted, "Türk Hava Yolları son yıllarda havacılığı büyük yatırımlar yapıyor. Farklı ürünler geliştirerek hem müşteriye daha fazla seçim şansı hem de sektöre zenginlik katıyor. Türk Hava Yolları'nın Premium Ekonomi sınıfı ürünü, havayolu yolcuları nezdindeki popülaritesi bunun göstergesidir. Alınan ödüller bu alanda yapılan doğru yatırımların sonuçları." dedi.

Farnborough Havacılık Fuarı'nda açıklanan 2012 Skytrax ödülleri,Plaisted tarafindan THY Genel Müdürü Temel Kotil'e takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber