Alanya Körfez'den SBS başarısı

Antalya'nın Alanya ilçesinde Özel Körfez Dersanesi öğrencisi Ayşe Ece Gülen, SBS'de 100 soruya cevap vererek 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Temmuz 2012 14:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Körfez Dershanesi Müdürü Özkan Özbak, düzenlediği basın açıklamasında, bir öğrencilerinin Türkiye birincisi olduğunu, 4 öğrencinin de 100 sorunun 99'unu doğru cevaplayarak büyük bir başarı elde ettiklerini söyledi. Özbak, SBS Türkiye birincisi olan öğrencisi Gülen'i ve 100 sorudan 99'unu bilen Melike Yılmaz, İrem Yetkin, Uğur Koçak ve Emine Elif Şeker'i tanıttı.

Öğrencilerinin bu başarılarla Alanya'nın gururu olduğunu dile getiren Özbak, bireysel başarıda birinci olan Körfez Dershanesi'nin kitlesel başarıda da birinci olduğunu açıkladı. Bir yıl sabırla çalışarak ortaya koydukları başarılarından dolayı öğrencilerini tebrik eden Özbak, ?Başarıda şüphesiz disiplinli ve sistemli çalışmanın yanında öğrenci öğretmen-aile diyalogunun payı çok büyüktür. Körfez Dershaneleri öğretmenleri, öğrencilerin ihtiyaçlarına göre titiz çalışmalar yaparak bu başarıları ortaya koymuşlardır. Öğrencileri doğru kaynaklarla, doğru ve verimli çalışmalarla desteklemişlerdir." dedi. Özbak, başarıda emeği geçen dershane ve okul öğretmenlerine, öğrenci ve velilere teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber