Otogar ve hastanelerde iftariyelik dağıtılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, iftar saatinde yolda olan vatandaşların oruçlarını açmaları için kent merkezi, otogar, hastane gibi halkın yoğun olduğu noktalarda kumanya dağıtıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 14:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ramazan ayı boyunca şehrin değişik noktalarında iftar sofraları kuran Antalya Büyükşehir Belediyesi, iftar saatinde yolda olan vatandaşları da unutmadı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Şehirlerarası Otobüs Terminali, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kapalı Yol ve Doğu Garajı gibi yoğunluğun olduğu noktalarda, evlerine yetişemeyen vatandaşlara oruçlarını zamanında açabilmeleri için kumanya veriyor. Her gün 4 noktada bin 100 kumanya paketi dağıtılıyor.

Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yolcu indirme peronunda iftar saatinde dağıtılan kumanya şehre yeni gelen ve iftara yetişme telaşı yaşayan vatandaşlara zamanında oruç açabilme imkânı sağlıyor. Kumanyada vatandaşa peynirli ya da kıymalı pide, su, zeytin, hurma ve ayran ikram ediliyor. Ayrıca Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin iştirakçi şirketlerinden Ulaşım AŞ de terminalde vatandaşa her gün iftar saatinde sıcak çorba ikram ediyor.

Haber Arama Sonuçları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber