Ünlü İlahiyatçı M. Emin Ay Bitlisle buluştu

İlahiyatçı Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Bitlis Belediyesi'nin '30 Gün 30 Gece Ramazan Şenlikleri' sloganıyla başlattığı Ramazan şenlikleri kapsamında Bitlislilerle buluştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Temmuz 2012 16:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti büyük beğeni alan ünlü ilahiyatçı, birbirinden güzel sohbetleri ile izleyicileri memnun etti. Program sonunda ünlü ilahiyatçıya Bitlis Belediyesi tarafından üzerinde Arapça 'Allah' yazan tablo hediye edildi. Ünlü ilahiyatçı gördüğü davranıştan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Düzenlenen program, vatandaşların da büyük beğenisini kazandı. Programı büyük beğeni ile izlediğini belirten Mehmet Gül,?Program gerçekten güzel. Büyük bir beğeni ile izledik.? dedi.

Vatandaşlardan Kenan Işıkgör ise ?Çok güzel bir program. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her akşam iftardan sonra bu etkinliklere geliyoruz. Bütün Müslüman insanlar geliyor istifade ediyor, çok güzel bir şey.? diye konuştu.

Hikmet Durmuş ise ?Hocamız hadis okuyor. Bizim insanlarımız da bundan ders alıyor, çok güzel bir şey. İslamiyet adına çok güzel bir şey, biz istiyoruz ki her zaman bu tür etkinlikler yapılsın.? diye duygularını ifade etti.

Program sorumlusu Kasım Öziş de ?Bitlis Belediyesi, 3 senedir bu etkinlikleri düzenliyor. Biz de Ramazan aylarında akşamları gelip burada güzel vakitler geçiriyoruz. Daha önce böyle etkinlikler yoktu. Ama şimdi çok güzel etkinlikler yapılıyor. Biz çok memnunuz. Her akşam bu alanlar dolup taşıyor. Bu da ilimizin güzelliklerini ve huzurunu gösteriyor.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber