Rizeli gazeteciler Şahika'nın iftarında buluştu

Şahika Eğitim Kurumları, Rize'de görev yapan medya mensuplarına iftar verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2012 11:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kuruma bağlı Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu'nda düzenlenen programa yaklaşık 70 kişiden oluşan ulusal, yerel ve internet medyasında görev yapan basın temsilcileri ile aileleri, kurum yöneticileri ve kurumda görev yapan öğretmenler katıldı.

Program sonrası bir açıklama yapan Okul Müdürü İsmail Akgül, ilde görev yapan basın temsilcileri ve ailelerini kurumlarında düzenledikleri iftar programında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Akgül, kurumlarının her türlü etkinliğinde destekçileri olan Rize medyasına teşekkür ettiklerini ifade ederek, "İlimiz ve ülkemizin gelecek için ideallerini duyurma adına yaptıkları çalışmalar gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan basın mensupları sayesinde kamuoyuna duyuruluyor. İlimizdeki birçok güzel hizmetten ili ve ülkeyi haberdar eden, eğitimde vizyonlu bir kuruluş olan kurumumuzun her zaman yanında yer alan Rizeli basın emektarlarını kutluyorum. Bu güzel iftar programımıza bizleri kırmayarak teşrifte bulunan gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, kendilerini burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum." dedi.

Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak ise gazeteciler adına programı tertipleyen kurum yöneticilerine teşekkür etti. Bayrak, "Eğitim alanında ilimizde yapılan güzel hizmetlerin, başarılı sonuçların kamuoyuna duyurulması adına her zaman destekçi olduk. İlimiz eğitiminde her zaman başarılı işlere imza atan Şahika Eğitim Kurumları'na bizleri böyle manevi bir ortamda buluşturdukları için teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber