Demirtaş: Yol çalışmalarında ilçenin tarihinde görülmeyen hizmetler yaptık

İlkadım Belediye Başkanı Neceattin Demirtaş asfalt ve yol çalışmalarında ilçenin tarihinde görülmeyen hizmetler aldığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2012 16:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yerel bir televizyon kanalına konuk olan Necattin Demirtaş yatırım projeleri ve geleceğe dönük hedeflerini anlattı. Demirtaş İlkadım Kongre ve Ticaret Merkezi, Belediye Hizmet Binası, Trafik Eğitim Parkı ve SAMBİS (Samsun Bisiklet) projelerinin yakın zamanda kullanıma açılacağını belirtti. Demirtaş göreve geldikleri günden itibaren belediyenin makine parkını genişlettiklerini, araç filosunu güçlendirerek hareket kabiliyetlerini arttırdıklarını, asfalt ve yol çalışmalarıyla yeni hizmetleri vatandaşların hizmetine sunduklarını ifade etti. Neceattin Demirtaş, "İlkadım ilçemize baktığınızda tüm cadde ve sokaklarda gözle görülen bir çalışma ortaya koymaktayız. Aynı anda birçok sokakta çalışma yaparak belediye tarihinde görülmeyen hizmetleri halkımızla buluşturuyoruz." dedi.

2009 yılında İlkadım Belde Belediyesi iken belediyenin genel bütçesinin 40 milyon lira olduğunu anlatan Demirtaş, Fen İşleri Müdürlüğü'nün yatırım bütçesinin 2012 yılında sadece 37 milyon lira olduğuna dikkat çekti. İlkadım İlçesine tarihinde görmediği asfaltlama, parke taş döşeme hizmetlerini yaptıklarını söyleyen Necattin Demirtaş, "İlkadım ilçesinin cadde ve sokaklarını şantiye alanına çevirdik. Bu yıl 200 sokakta aynı anda çalışma yaptık. Yaz ayının gelmesiyle birlikte asfalt, baskı beton, kaldırım ve kilitli parke taş çalışmalarıyla ilçemizi hizmetle tanıştırdık. Bir yandan parke ve kaldırım taşı döşeme bir yandan da asfalt kaplama çalışmalarımız var. İlkadım tarihinde görmeyen hizmeti şu anda alıyor. Dört koldan ilçemizde ekiplerimiz çalışıyor. İlkadım şu an şantiye gibi. Tüm cadde ve sokaklarımızı gezip görebilirsiniz. Hizmeti yerinde görmek için şahit olmak gerekir." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber