28 Ağustos 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 09:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında saat 13.30'da Çankaya Köşkü'nde toplanacak.

Bakanların ve bakan yardımcılarının faaliyetleri

- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul Ceylan Continental Otel'de saat 10.30'da ?Ortak Film Yapımı Alanında İş Birliği Anlaşması? kapsamında düzenlenecek toplantının ardından, saat 18.30'da Bulgaristan Kültür Bakanı Vecdi Rashidov ile ortak basın toplantısı düzenleyecek.

- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, saat 11.00'de Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı'nda katılımcılara hitap edecek ve Engineering News Record m(ENR) dergisinin 225 firma sıralamasına giren 33 Türk müteahhitlik firmasına plaket verecek.

- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, saat 11.00'de 234 yeni ziraat mühendisinin Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğünde göreve başlama törenine katılacak.

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, saat 11.00'de akaryakıt kaçakçılığıyla mücadelede gelinen son nokta, Akaryakıt Kaçakçılığı ile Mücadele Kurulu'nun bundan sonraki stratejisi ve eylem planını açıklayacak.

Siyasi partilerin gündemi

- CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile CHP İstanbul milletvekilleri, Silivri Cezaevi'nde saat 09.30'da devam eden Balyoz davasını izleyecek.

- BDP Genel Başkan Yardımcısı Meral Danış Beştaş, saat 12.30'da parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Sosyal-İş Sendikası, Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü girişinde saat 12.30'da, üniversitede işten çıkarılan 13 işçi ile ilgili basın açıklaması düzenleyecek.

- Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı ihalesinde teklifler saat 10.00'da alınacak.

- TÜİK, saat 10.00'da Ağustos 2012 Dönemi'ne ilişkin Sektörel Güven Endeksi'ni açıklayacak.

- Halkların Demokratik Kongresi üyeleri, saat 12.30'da Konur Sokak'ta basın açıklaması yapacak.

- Devrimci 78'liler Federasyonu üyeleri, saat 11.00'da Mülkiyeliler Birliğinde basın açıklaması yapacak.

- UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Yönetim Kurulu toplantısı saat 09.00'da Konya Dedeman Otel'de yapılacak.

SPOR GÜNDEMİ

---------------------------------------------

- Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, saat 16.30'da, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısına bir futbolcu da katılacak.

- Fenerbahçe, Spartak Moskova antrenmanını saat 18.30'da Can Bartu Tesislerinde yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikası medyaya açık olacak.

- Spartak Moskova takımını taşıyan uçak, sabah saat 09.00'da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapacak. Emenike takımdan ayrılıp saat 10.30'da Çağlayan Adliyesi'nde ifade verdikten sonra tekrar takımın kaldığı otele geçecek.

- Spartak Moskova Teknik Direktörü Unai Emery, saat 19.00'da basın toplantısı yapacak. 15 dakikası basına açık idman ise saat 19.30'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleşecek.

- Galatasaray, Bursaspor karşılaşmasının hazırlıklarına yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

- Beşiktaş, KDÇ Karabükspor maçı hazırlıklarına saat 18.00'de basına açık olarak yapacağı antrenmanla başlayacak.

- Gençlik ve Spor Bakanlığının ''2012 Londra Olimpiyat Oyunları Değerlendirme ve 2016 Olimpiyat Planlaması'' adıyla başlattığı çalışma kapsamında oluşturulan Değerlendirme Komisyonu, saat 09.30'da SGM çalışanları ve federasyon başkanlarıyla bir araya gelecek.

- 27 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 40. Dünya Satranç Olimpiyatı İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

- Türkiye Golf Federasyonu ile Türk Hava Yolları'nın yapmış olduğu iş birliği sonucunda dünyanın en başarılı ve popüler ilk 8 golf oyuncusunun yer alacağı turnuvanın basın toplantısı, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ve Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun da katılımıyla saat 09.30'da THY Genel Müdürlüğünde yapılacak.

- Voleybolda birinci lig ve Türkiye Kupası fikstürlerinin kura çekimi, saat 13.00'te Volley Otel'de yapılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber